NEWS

‹ BACK

ΝΕΟ WEBSITE ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Παρουσιάζουμε το νέο Website της Kinoussis Inspiration Design Group και την ανανεωμένη της Εταιρική Ταυτότητα 


Με μότο την φράση "Emotional Awakening" προχωρήσαμε στον ανασχεδιασμό του εταιρικού μας website αλλά και της συνολικής μας εταιρικής ταυτότητας.

Εστιάζοντας στην θετική προσέγγιση και αντιμετώπιση της σημερινής πραγματικότητας που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο στοχεύουμε στην συνεχή εξέλιξη και έρευνα ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.   

Έτσι λοιπόν, θεωρήσαμε ότι είναι η πλέον κατάλληλη περίοδος για να ανανεώσουμε την εικόνα μας και να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά την πορεία που για περισσότερα από 20 χρόνια χαράζει η εταιρεία μας.

Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε τη νέα μας εικόνα την οποία και σας καλούμε να ανακαλύψετε μέσα από τις σελίδες του site μας!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 100% HOTEL SHOW

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Kinoussis Inspiration Design Group στο 100% Hotel Show. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης, το προσωπικό της εταιρείας συνομίλησε με Ξενοδόχους, Ιδιοκτήτες Βιλών καθώς και Αρχιτέκτονες και Designers που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο των κουφωμάτων και των επενδύσεων.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

Ζώντας την οικονομική πραγματικότητα της εποχής μας, η ιδέα της Αρχιτεκτονικής πρέπει, να σταθεί στο ύψος της και να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης και προόδου στο τόπο μας.
Οι αυριανοί Αρχιτέκτονες θέλουν, να ακούσουν από τους κορυφαίους της ειδικότητας, αν όντως η επιστήμη που επέλεξαν να σπουδάσουν, έχει παρόν και μέλλον.

..Η σημερινή πραγματικότητα μπορεί να τους στερήσει αυτή τη δυνατότητα;

Στην ημερίδα παρευρέθησαν φοιτητές του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και της Αρχιτεκτονικής Σχολής Αθηνών, Αρχιτέκτονες & Μηχανικοί, Επιχειρηματίες και Καθηγητές Πανεπιστημίων.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών υπήρξες συνεχής ανταλλαγή απόψεων με τους νέους Αρχιτέκτονες πάνω σε μια ευρύτερη πλατφόρμα ιδεών.